Din păcate, înregistrarea pe 1xBet nu este disponibilă din România. Pe baza acestor circumstanțe specifice, vă putem oferi o altă companie de pariuri care oferă oferte și bonusuri foarte interesante, iar accesul la acestea este perfect legal în România.

Abonați-vă la Betwinner
Site Overlay

Online înregistrarea pe platforma 1xBet – pas cu pas.

Înregistrați-vă pe platforma 1xBet – luați o decizie – întrați pe o ușă deschisă! 1 clic pe înregistrare. Deschiderea contului instant

Aveți motive să vă grăbiți? Pentru așa caz, a fost elaborată posibilitatea de 1xBet înregistrare prin intermediul unui singur clic – o procedură megarapidă.

Online înregistrarea pe platforma 1xBet -pas cu pas

Pentru ca pe 1xBet procesul de înregistrare se fie finalizat, în formular indicați:

Numele și Prenumele  Strict după pașaport
Adresa de reședință Tara, Regiunea, Orașul
E-mail și numărul de telefonAveți nevoie de acces imediat la ambele 
Moneda contuluiOdată aleasă nu se mai schimbă ulterior

În formular, e suficient să notați țara de reședință și moneda. Accesând butonul „Înregistrare”, veți căpăta un sms de înregistrare 1xBet cu numele de utilizator și o parolă.

Acestea pot fi păstrate:

  • Ca imagine;
  • Prin trimitere la e-mail;
  • În fișier;
  • Ulterior în cabinetul personal introduceți datele pentru verificarea identității.
Primești bonus gratuit

Cum te înregistrezi pe platforma 1xBet prin SMS

Dacă doriți să evitați un eventual atac la contul dvs., înscriați-vă după numărul de telefon. Acești pași simpli sunt esențiali la înregistrare 1xBet prin sms.

Deci, introduceți numărul de telefon și alegeți/precizați moneda contului. Accesați butonul „Trimite SMS”. Ca urmare, veți recepționa pe telefon, în fereastra de jos, un mesaj cu codul de confirmare. După aceea, dați un click pe butonul „Înregistrare”. Vă este la voie să completați formularul personal a doua zi. Metoda de 1xBet înregistrare prin sms este convenientă pentru toți, mai ales in cazul când a folosi e-mailul nu este comod la timpul registrației. Această opțiune leagă contul dumneavoastră de numărul de telefon instantaneu, ce este încă un plăcut avantaj.

Primești bonus gratuit

Sa privim mai atent procesul de 1xBet înregistrare

Când vă folosiți de opțiunea de 1xBet înregistrare prin e-mail, este necesar de ținut minte, că aceasta este o metodă de înregistrare mai durabilă. E nevoie de inserția datelor personale, adică prevede specificarea imediată a tuturor datelor personale prin site-ul oficial. Partea bună e că metoda exclude nevoia de a reveni pentru completarea câmpurilor în viitor. Pentru a efectua trecerea în cabinetul personal rămâne să accesați butonul «Înregistrare». După aceste manipulări înregistrarea online 1xBet este încheiată. După finalizarea înregistrării veți primi un plăcut bonus de 130 Euro.

Sa privim mai atent procesul de înregistrare pe 1xBet

De asemenea, înregistrarea instantanee se permite prin rețelele de socializare Vk, Ok, Mail.ru, folosind un profil pe Yandex sau Google, la fel și prin mesagerul Telegram. Selectați moneta, iar datele personale vor fi transferate automat. Va rămâne să salvați loghin-ul și parola apărute în fereastră și sunteți înregistrați 1xBet.

Primești bonus gratuit

Cum să vă înregistrați de pe mobil?

Doriți să aveți pariurile „la îndemână”? 1xBet vă propune înregistrarea de pe un smartphone sau tabletă. Pe 1xBet toate cele 4 posibilități de înregistrare sunt disponibile fără comision.

Compania 1x BET a lansat aplicații pentru Android, Java și iOS. Aplicațiile mobile a operatorului 1xBet dispun de mai multe posibilității

De nu mult timp, susținerea tehnică a casei de pariuri este îndreptățită să impună o nouă verificare a datelor, cerând de data asta jucătorului să furnizeze o fotografie sau o scanare a pașaportului (cu fotografie și adresa de înregistrare). În unele cazuri, posibil să fie nevoie de o conferință video în WhatsApp, Skype sau alți mesageri.

Primești bonus gratuit

Promo înregistrarea pe 1xBet

Cu respectarea anumitor reguli, procesul de 1xBet înregistrare promo pe terenul 1xBet poate să aducă fonduri suplimentare în contul jucătorului. Casa de pariuri oferă tuturor utilizatorilor noi un promocod. Faceți câțiva pași simpli pentru a obține banii prevăzuți de utilizarea promocodului:

  • Înregistrați-vă;
  • Completați profilul personal cu date autentice;
  • Exercitați o depunere în contul proaspăt deschis.

Promo înregistrarea pe 1xBet

Copiați acest cod promoțional și introduceți-l, de asemenea, în formularul de înregistrare.

După cum vedeți, înregistrarea online 1xBet nu este o procedură complicată.Primești bonus gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *